Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Typisch Eindhoven Storytel Liveshow – zondag 22 august van 14:30 tot met 17.00

22 augustus @ 14:30 - 17:00

€5
Op de Storytel Liveshow van 22 aug in het Parktheater, willen we het ook hebben over het carnavalsfeest. Het Festa do Samba Carnaval Latinoamericano, is het carnavalsfeest van C.L.O. Eindhoven en Escola do Samba Os Malandros
Al vele jaren (sinds 2000) staat het latino carnaval op het programma van het C.L.O. (Centro Latinoamericano de Orientacion Eindhoven). Een feest met het ritme van de samba en andere Latijns-Amerikaanse muziek. Eerst in een wijkcentrum en later ook in het stadscentrum. De eerste bij De Oude Rechtbank en vanaf 2015 samen met Escuela de Samba Os Malandros in The HUB aan de Vestdijk. Het bezoekersaantal steeg met de jaren.
De combinatie van sambabands, Latijns-Amerikaanse muziek en een grote verscheidenheid aan latijnse drankjes en hapjes, zorgde voor een fantastische sfeer en verrijkte het carnaval in onze stad. De meeste bezoekers nemen ook deel aan andere carnavalsfeesten in de stad. De organisatoren hopen ook in de toekomst hun speciale bijdrage te kunnen doen aan het carnaval in onze stad en willen graag betrokken worden bij de carnavalsplannen in de toekomst.
Entree €5-

Gegevens

Datum:
22 augustus
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€5