Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Emigreren naar Nederland, een weg vol regels procedures en… 28 SEPTEMBER 2022 VAN 19:30 – 21:30

28 september 2022 @ 19:30 - 21:30

€2

Emigreren naar Nederland, een weg vol regels procedures en moeilijkheden. Een uitdaging!
Nederland is een land dat aantrekkelijk is voor immigratie door zijn stabiele maatschappij, de werkgelegenheid, de sociale zekerheid en de kwaliteit van leven.
Ook menselijke verhoudingen zijn de oorzaak van immigratie zoals partnerrelaties, het stichten van een gezin, gezinshereniging, asielaanvragen etc. Studie en werk zijn met name in de regio Eindhoven een belangrijke reden.
Hoe moeilijk is het om naar Nederland te immigreren en wat zijn de meest voorkomende factoren die een rol spelen bij afwijzing of toewijzing van visa en van verblijfsvergunningen voor je ouders, je partner of je kinderen?
De ervaring van het C..L.O. begon in 2000 bij de oprichting. Gelukkig hebben wij voor de projecten altijd kunnen rekenen op steun van de gemeente Eindhoven omdat zij ons op de hoogte houden van de veranderingen in de voorschriften rondom immigratie.
Een van de belangrijkste zaken die we geleerd hebben in al die jaren is: ondanks alle algemene wetten iedere zaak is uniek.
Daarom zijn informatie en bewijzen van vitaal belang om de processen met succes te begeleiden.
Peter Ploeger, expert op dit gebied, zal aanwezig zijn op 28 september om meer informatie te geven over het thema immigratie en om vragen te beantwoorden.
MMV Advies Bureau Eindhoven. https://mvadvies.nl/over
De presentatie is in het Nederlands met vertaling naar het Spaans en indien nodig naar het Engels.
Om de bijeenkomst zo effectief mogelijk te maken vragen wij om de vragen vooraf duidelijk te formuleren en mee te brengen of deze per mail te sturen naar info@cloeindhoven.nl
Adres: De Uitwijk
Generaal Pattonlaan 124
5623 KC Eindhoven
Datum: 28 september 2022
Tijd: 19.30 – 21.30.
Wij vragen u om op tijd aanwezig te zijn.

Gegevens

Datum:
28 september 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€2

Locatie

Uitwijk
Generaal Pattonlaan 124
Eindhoven, Noord Brabant 5623 KC Nederland
+ Google Maps